19:15

Uppsala Stud

Referat: UNIK utveckling - Uppsala Stud

UNIK Utveckling – Uppsala Stud IF

Äntligen spel på Studan i rimlig temperatur (ca 0°C) på fredagskvällen. Dessvärre var det en tung sydlig vind under hela matchen.
Vi tar ledningen men Uppsala Stud kommer igen med sin tyngd och rutin. Det tillsammans med ett mycket bra hörnskytte gav siffrorna 2-5 i halvlek.
I andra fick vi spela i den starka medvinden Vi hade inte förväntat att Uppsala Stud skulle spela med hög press i andra, det stod vi dock emot till 66:e minuten då de gjorde 2-6 på ett riktigt slumpmål. Sista kvarten tröt deras ork gav större ytor. Vilket i sin tur utmynnade i flera mål och med slutresultatet 5-8.
Kvällens behållning var att se Sverres spontana och äkta glädje när han stänkte in matchens enda straff. Noterbart att deras yngste spelare var 3 år äldre än vår äldste spelare.

Laget: MV Carl Robertson, Martin Alvengren, Erik Gelotte, Philip Strand, Jonas Aronsson, Sverre Brecheisen, Markus Lindblom, Johan Ohlström, Anton Löfdahl och Björn Arnemo

Målgörare: Jonas 2, Markus 2, Sverre